“Persoonlijke aandacht en behandeling
     op maat staan centraal”

Shiatsu

shiatsu

Voor de een bekend en voor de ander zegt het niets. Shiatsu is kortweg een manuele behandelmethode die zijn oorsprong vindt in het Oosten, China om precies te zijn. Om er wat meer bekendheid aan te geven -want de mensen die het ondergaan zijn er erg enthousiast over- kan het geen kwaad er wat meer uitleg over te geven.

Shiatsu is niet zweverig. Het wordt vergeleken met acupunctuur, alleen dan zonder naalden. Het zijn namelijk de duimen waarmee gedrukt wordt op punten die verspreid liggen over het gehele lichaam.

Shiatsu neemt de spierspanning weg en maakt het lichaam weer soepel en sterk. De kracht van Shiatsu is, dat er naast een genezende werking, ook een preventieve werking van uitgaat.

Shiatsu blijkt een waardevolle behandelmethode te zijn voor allerlei klachten van lichamelijke en psychische aard, en voor het verbeteren van de algehele gezondheid.

Klachten waarvoor Shiatsu therapie kan worden ingezet zijn onder andere:
Shiatsu wordt inmiddels ruim 50 jaar met veel succes toegepast in de westerse wereld. Als gevolg van dat succes is deze behandelmethode inmiddels breed gewaardeerd en geaccepteerd. Steeds vaker nemen zorgverzekeraars deze therapie op in hun pakket dat voor vergoeding in aanmerking komt.Bekijk ook eens:

massage therapie
klassieke therapie